Aanbieding!

17% korting entree The Feel Good Kitchen

65.95 55.00

Korting tickets The Feel Good Kitchen vandaag maar €55.00 ipv €65.95

Artikelnummer: 9fcff59a5aff Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor The Feel Good Kitchen met 17% korting, betaal vandaag maar €55.00 ipv €65.95 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Familie box + €5 cadeaubon van The Feel Good Kitchen

Familie box + €5 cadeaubon van The Feel Good Kitchen met [korting] korting. Geldig t/m 14 maart 2021.

The Feel Good Kitchen maakt lekker en gezond eten makkelijk. Zij bereiden jouw maaltijden, zodat jij je tijd kunt besteden aan de leukere dingen in het leven, zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit of smaak. De missie van The Feel Good Kitchen is het verzorgen van voedzame, verse maaltijden voor iedereen, maar dan makkelijk. Pure ingrediënten, voedzame maaltijden, maar zonder concessies op het gebied van smaak. Ze bezorgen de maaltijden aan je deur, het enige dat jij nog hoeft te doen is het opwarmen. Eetsmakelijk! 

Low Carb Familie box

Eet lekkere maaltijden met (minder)koolhydraten met de ‘low carb’ box. In deze box vind je twee gerechten die laag in koolhydraten zijn: de traybake bloemkool halloumi & de varkenslende filet met pompoen, kikkererwten en feta. 
In de box vind je ook een tegoedbon t.w.v. €5 voor een volgende bestelling. 

‘Makkelijk meer groenten’ box

Eet makkelijk meer groenten met de ‘makkelijk meer groenten’ box. In deze box vind je twee familiegerechten die lekker veel verse groenten bevatten: de Veggie shepherd’s pie & de Varkenslende filet met pompoen, kikkererwten en feta. In de box vind je ook een tegoedbon t.w.v. €5 voor een volgende bestelling. 

Kijk voor meer informatie op de website van The Feel Good Kitchen.