Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

16% korting Duinen Zathe nu entree maar €14.75 pp

14.75

All-inclusive ticket Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe €14.75

Artikelnummer: be2ee4bed494 Categorie: Tag:

All-inclusive ticket Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe voor maar €14.75 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Inclusief kofie, thee, limonade, frites, snacks, belegde broodjes, soep en ijs. Geldig t/m 30 oktober 2022.

Het Friese Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe in het Noorden van Nederland staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier met spannende attracties en een verkeerscircuit. 

Op het verkeerscircuit zijn kinderen een echte coureur in hun trapauto’s. Voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation, het kan allemaal! De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer, samen met ome Agent.

Botsauto’s, een spookhuis, een draaimolen en een familieachtbaan zijn nog maar enkele attracties. Er is ook een speeldorp en een klimkasteel. Terwijl de kleintjes lekker taartjes maken in de zandbak, stappen de echte trillseekers in de Supernova. Ogen dicht en gillen maar!

Bereikbaarheid

Duinen Zathe is gevestigd in het Friese Appelscha. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het naastgelegen parkeerterrein.

Kijk voor meer informatie op de website van Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe.