Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

15% korting ZERO55 nu entree maar €11.00 pp

11.00

Ontsnap uit twee Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn €11.00

Artikelnummer: bacca2a76498 Categorie: Tag:

Ontsnap uit twee Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn voor maar €11.00 bij Tripper.nl

1x Attack Mode & 1x Power Fail Mini Escape Rooms bij ZERO55 Apeldoorn met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022.

Ontsnap uit de Mini Escape Rooms Power Fail en Attack Mode bij ZERO55 Apeldoorn. Betreed een ruimteschip en ontsnap binnen 20 minuten. Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staan hierbij centraal. Mini Escape Rooms zijn ideaal voor kleine groepen. Laat je opsluiten samen met je vrienden, familie of collega’s. De escapes zijn ook heel goed te combineren met de andere activiteiten. De Mini Escape Rooms zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en vanaf circa 12 jaar. 

Power Fail 

Wereldwijd is de stroom uitgevallen en er is paniek. Kunnen jullie de kernreactor weer aan de praat krijgen, jullie zijn de laatste hoop. Samenwerking en snelheid zijn de key! 

Attack Mode

Jullie bevinden je in de controlekamer van het ruimteschip. Er is een gevaarlijk object in de ruimte getraceerd. Deze moeten jullie vernietigen. Ga samen de uitdaging aan! 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van ZERO55.