Aanbieding!

14% korting STRAAT museum nu entree maar €15.00 pp

15.00

Entreeticket STRAAT Museum in Amsterdam €15.00

Artikelnummer: baa65cbe6519 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Entreeticket STRAAT Museum in Amsterdam voor maar €15.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor STRAAT Museum in Amsterdam met [korting] korting. Gratis t/m 12 jaar. Mobiel scanbaar. Dagelijks geopend.

De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is groter dan ooit tevoren. STRAAT is het museum voor graffiti en street art. Zij streven ernaar om hun passie voor deze spannende kunstvorm met jullie te delen en stellen zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent tentoon. 

STRAAT is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf, zowel een nationaal monument als de grootste graffiti en street art speeltuin van Amsterdam. Ze bieden een volledige museale ervaring, als ook educatieve mogelijkheden en rondleidingen om al jouw street art vragen te beantwoorden. Een bezoek aan het museum zal je gegarandeerd met een frisse blik naar je omgeving doen kijken. 

In de huidige tentoonstelling maak je kennis met meer dan 150 werken van meer dan 130 kunstenaars. De kunstwerken zijn in en speciaal voor het museum gemaakt en de meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. Ontdek de verhalen achter de werken, verhalen die op straat vaak verborgen blijven…

Bereikbaarheid

STRAAT is goed bereikbaar per fiets en het gratis pontje vanaf Amsterdam Centraal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van STRAAT.