Aanbieding!

14% korting entree Vogelpark Avifauna

12.50

Korting tickets Vogelpark Avifauna vandaag maar €12.50 ipv €14.50

Artikelnummer: 420dd6a0d312 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Vogelpark Avifauna met 14% korting, betaal vandaag maar €12.50 ipv €14.50 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Entreeticket Vogelpark Avifauna

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 8 juni 2021. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Ga op ontdekkingsreis in Vogelpark Avifauna en ga op zoek naar alle dieren die in Vogelpark Avifauna leven. Maak een wandeling door diverse werelddelen en geniet van alle vogels die je ziet, hoort en voelt! Kijk bijvoorbeeld bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. 

Geniet niet alleen van de vogels, maar ook van het halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen. Geniet van de rode panda’s van heel dichtbij in de Oosterse tuin! Ontdek ook het eiland Nuboso, hier vind je bijzondere vogels zoals de kuifseriema’s. Daarnaast wandel je tussen verschillende soorten dwergaapjes, zoals de keizertamarins en de witgezichtoeistities.

Heb je alles gezien? Leef je dan uit in de grote speeltuin! Met een megatrampoline, giga glijbaan, arendsnest, spookhuis en botsauto’s kan je dag niet stuk! 

Bereikbaarheid

Vogelpark Avifauna is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je gratis parkeren bij het park. 

Het vogelpark is toegankelijk met een rolstoel. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in alle restaurants. Verder zijn er ‘slecht ter been’ stoelen te leen, deze kan je niet reserveren. Houdt er wel rekening mee dat de paden niet allemaal even recht zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan in het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Vogelpark Avifauna.