Uitverkoop!

11% korting Amusementspark Tivoli nu entree maar €16.25 pp

16.25

Entreeticket Amusementspark Tivoli €16.25

Artikelnummer: 36c93fe1a2ee Categorie: Tag:

Entreeticket Amusementspark Tivoli voor maar €16.25 bij Tripper.nl

Beleef een onvergetelijke dag in Amusementspark Tivoli in Berg en Dal met [korting] korting. Superleuke attracties en speeltoestellen. Gratis t/m 1 jaar.

In Berg en Dal bij Nijmegen vind je ’t leukste pretpark voor basisschoolkids: Amusementspark Tivoli. Geniet samen met het gezin van superleuke attracties en speeltoestellen. Het park beschikt over diverse familieattracties, zoals een spookhuis, botsauto’s, een achtbaan, een midgetgolfbaan en nog veel meer! Het park is erg overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk, waardoor jouw kinderen zorgeloos kunnen spelen. Slecht weer? Geen probleem! De kids kunnen dan lekker doorspelen in binnenspeeltuin Fun City. Bekijk de plattegrond van het park hier

Lekker eten en drinken

Tijdens je bezoek aan Park Tivoli kun je even heerlijk bijkomen in een van de horecagelegenheden in het park. In Tivoli’s Boscafé vind je o.a. frisdranken, warme dranken, gebak, snoep, frietjes, snacks, overheerlijke broodjes en softijs. De Smulhoek in het park heeft o.a. frisdranken, chips, broodjes bratwurst, koeken en verpakt ijs. 

Bereikbaarheid 

Amusementspark Tivoli is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kost slechts €3,50 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 8 naar Berg en Dal. Stap uit bij halte Groot Berg en Dal. Vanaf hier is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar Amusementspark Tivoli. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Amusementspark Tivoli. 

Scroll naar boven